Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Alarmsysteem met meldkamer en surveillance

Het alarmsysteem gaat af en u ontvangt een melding op uw mobiele telefoon of tablet. Helaas zit u op uw werk in een bespreking of hoort u uw telefoon niet omdat u heerlijk ligt te slapen. Geen probleem. Als u zelf niet in staat bent om in actie te komen, neemt onze beveiligingspartner Securitas het van u over. Securitas monitort dag en nacht uw alarmssysteem, is snel ter plaatse bij calamiteiten en alarmeert in geval van nood direct de nodige hulpdiensten.

Alarmopvolging én alarmverificatie door de nummer 1 beveiliger van Nederland

Een snelle en passende alarmopvolging is essentieel. Door uw alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer van Securitas bent u verzekerd van daadwerkelijke alarmopvolging bij ieder alarmsignaal. Kiest u ook voor de surveillance-diensten van Securitas, dan zorgt de meldkamer ervoor dat de surveillanten snel ter plaatse zijn wanneer de meldkamer onraad ruikt. Kortom: u kunt 24 uur per dag rekenen op directe hulp en ondersteuning van Securitas in noodsituaties.

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

 

De voordelen
✓ 24/7 beveiligd tegen inbraak én brand
✓ Draadloos systeem
✓ Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie
✓ Eenvoudige bediening via één centrale app
✓ Eenvoudige bediening via het codebedienpaneel
✓ Alarmopvolging door Securitas
✓ Surveillancedienst Securitas

Optioneel
✓ Diverse opties tot huisautomatisering

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL