Mijn afspraak is afgezegd ivm corona.. wat nu?

Wij zijn van mening dat we rekening moeten houden met het risico van verdere verspreiding en van infectie van mensen in onze directe of indirecte omgeving. Wij hebben maatregelen getroffen om verdere verspreiding naar onze klanten, medewerkers en andere relaties zoveel mogelijk te voorkomen.
 
Geen monteur aan huis:
Concreet betekent het dat wij per direct onze monteurs niet meer bij klanten aan huis of op de zaak laten komen. Dit betekent dat wij genoodzaakt zijn alle afspraken te annuleren. 
 
Tot nader order kunnen onze monteurs geen installaties en onderhoud verrichten en kunnen zij niet aan huis storingen verhelpen.
 
Telefonische bereikbaarheid:
Onze “kantoormedewerkers” werken allemaal vanuit huis en samen met onze groep monteurs zullen zij hun uiterste best doen om iedereen telefonisch zo goed als mogelijk te helpen en zullen wanneer de situatie het weer toelaat, een nieuwe afspraak met u inplannen.
 
Wij hopen op uw begrip voor bovenstaande maatregel en verwachten u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.

Contact via mail Telefonisch contact