Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Smarthome: Hoe maak ik mijn woning slim?

       

Kies voor slimme toepassingen om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken

 

In Nederland zijn er ruim 1.2 miljoen smarthomes. Dat betekent dat 3 op de 10 Nederlanders apparaten in huis hebben om hun woning slim te maken. Schakel op afstand de lampen in voor een bewoonde indruk als uzelf geniet van een lekkere vakantie, zet de thermostaat alvast aan als u vanuit werk richting huis rijdt en maak gebruik van de slimme deurbel om altijd te zien wie er voor de voordeur staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

  • Veiligheid gecombineerd met comfort
  • Volledig naar wens aan te passen
  • Eenvoudige bediening via de app

 

Zo Veilig biedt meer dan alleen een veilig gevoel. Wij doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken thuis. Met ons alarmsysteem in combinatie met diverse smarthome-oplossingen bieden wij u een volledig geïntegreerde en flexibele oplossing die beveiliging én huisautomatisering maximaal combineert. De basis bestaat uit een alarmsysteem dat wij naar wens volledig aan uw behoeften kunnen aanpassen met onze domotica-producten. 


Een slim huis beheert u vanuit één centrale app

Zodra u de deur achter u dichtgooit en de woonwijk uitrijdt ontvangt u een melding op uw smartphone. U bent vergeten het alarmsysteem in te schakelen en de deur op slot te doen. Gelukkig kunt u dit met één klik via onze centrale app regelen. Dat is het grote voordeel van Zo Veilig: bij ons kunt u uw complete woning eenvoudig en snel besturen via onze centrale alarmapp. Wilt u op afstand zien wie er voor uw voordeur staat? Zodra er aangebeld wordt ontvangt u een melding via de app. Dankzij onze video deurbel kunt u uw gast zien en met hem/haar communiceren. Via dezelfde app kunt u uw gast door middel van het slimme slot binnenlaten. Handig wanneer uw dochter haar huissleutel is vergeten.
 

Video: Hoe werkt de alarmapp van Zo Veilig?


Zorgeloos wonen: Kan Zo Veilig u nog verder ontzorgen?


Zo Veilig gaat verder dan dat en doet er alles aan om u te ontzorgen. Bent u aan het werk en fietsen de kinderen zelfstandig vanaf school naar huis? Via onze alarmapp kunt u in de gaten houden of zij zijn gearriveerd. Bovendien ontvangt u een melding zodra de snoepkast of het kastje met de Playstation wordt geopend. Zijn uw ouders op leeftijd en houdt u graag een oogje in het zeil? Ook daarvoor bieden wij diverse oplossingen. Denk aan een smart matras om in de gaten te houden of uw ouders ’s ochtends zijn opgestaan of een magneetcontact op het medicijnkastje om te controleren of zij hun medicijnen wel hebben ingenomen.
 

Video: Bekijk hier de voordelen van onze slimme video deurbel

 

Meer weten?

Een veilig en slim thuis voor iedereen: dat is waar wij ons hard voor maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of laat uw gegevens achter zodat wij gratis een beveiligingsadvies op maat voor u kunnen opstellen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.
 

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

 

Onze smarthome producten worden gecombineerd met een alarmsysteem

De basis van ons systeem bestaat uit een alarmsysteem dat u waarschuwt bij een inbraak of brand. Gebeurt er iets in uw woning? Dan ontvangt u een melding op uw smartphone. U hoeft namelijk niet meer thuis te blijven om uw huis in de gaten te houden en het alarmsysteem te bedienen. Ons systeem werkt met een unieke alarmapp, waarop u ieder moment kunt inloggen via de smartphone of tablet om te zien wat er thuis gebeurt. Bent u vergeten het alarmsysteem in te schakelen? Of twijfelt u of de ramen wel gesloten zijn? Log in via de app en u ziet in één oogopslag hoe het er bij u thuis voorstaat. Daarnaast is ons systeem uit te breiden met smarthome-oplossingen om uw huis slim te maken. Uiteraard bestuurt u ook uw slimme huis gewoon via onze app.

 

Alarmsysteem aanbieding Zo Veilig

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor een alarmsysteem en een slim thuis. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om onze producten betaalbaar te maken voor iedereen. We bieden scherpe prijzen voor onze beveiligingsoplossingen met het bijbehorende alarmsysteem. Pak uw voordeel en geniet van een veilig en comfortabel gevoel vanaf een kleine prijs.

 

Meer weten over een slim thuis dankzij Zo Veilig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie of laat uw gegevens achter zodat wij gratis een beveiligingsadvies op maat voor u kunnen opstellen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

 

STUUR MIJ DE BROCHUREIK WIL GRATIS ADVIES


 

 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL