Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Welkom bij Zo Veilig

U bent zich aan het orienteren op een beveiligingssysteem. 

Wij helpen u graag bij  het maken van de juiste keuze...

 

 

Onze beveiligingssystemen zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw huis kunt achterlaten. Wij leveren een alarmsysteem op maat voor uw persoonlijke leefsituatie en sluiten het systeem desgewenst aan op de grootste alarmcentrale van Nederland, inclusief professionele alarmopvolging door de surveillancedienst van Securitas.

 

Met de Zo Veilig oplossing bent u beveiligd tegen inbraak en brand.

Geen paniek, middels de app op uw mobiel is het alarm overal en altijd aan of uit te zetten.

 

Comfort

Het grote voordeel van Zo Veilig is dat wij naast inbraakbeveiliging en branddetectie ook comfort bieden. Dit doen wij door middel van onze domotica-producten. Zo kunt u op afstand uw bezittingen controleren én besturen. Handig wanneer u vergeten bent de lampen uit te schakelen of de thermostaat alvast aan wilt zetten wanneer u onderweg naar huis bent. Houd de kinderen op afstand in de gaten dankzij ons magneetcontact of houd een oogje in het zeil bij uw ouders zodat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Handig

Wist u bijvoorbeeld dat u dankzij onze video deurbel vanaf uw werk kunt kijken én praten met gasten die voor uw deur staan? Het slimme slot zorgt er vervolgens voor dat u uw gasten eventueel binnen kunt laten. Handig als de huishoudelijke hulp voor de deur staat of wanneer de postbezorger een pakket wil afgeven. Met behulp van beveiligingscamera’s kunt u vervolgens het doen en laten van uw gasten volgen. En dat allemaal via één centrale app op uw eigen smartphone of tablet.

 

IK HEB INTERESSE!

 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL