Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Hoe werkt de alarmapp van Zo Veilig?

Het alarmsysteem van Zo Veilig is te bedienen via het codebedienpaneel in uw woning, maar ook via onze unieke alarmapp. Dankzij deze app – die u bijvoorbeeld kunt installeren op uw smartphone of tablet – kunt u uw woning volledig in de gaten houden én besturen. 
 

Eenvoudig beheer van uw woning via één centraal platform

Gebeurt er iets in of rondom uw woning, dan krijgt u hier een melding van. Niet alleen in geval van nood ontvangt u een notificatie, ook wanneer u bijvoorbeeld bent vergeten het alarmsysteem in te schakelen wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Bovendien kunt u op afstand de lampen in- of uitschakelen, de thermostaat bedienen en de beveiligingscamera’s beheren. En dat met slechts één klik. Benieuwd hoe onze alarmapp werkt? We leggen het graag aan u uit in onderstaande video.
 

Video: Hoe werkt de alarmapp van Zo Veilig?

 

IK HEB INTERESSE 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL