Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Aansluiting alarmsysteem op de meldkamer

De juiste alarmopvolging dankzij Securitas

 

Zodra uw alarmsysteem afgaat, ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. En nu? Voor €29,95 p.m. bent u dag en nacht beschermd tegen inbraak en brand én profiteert u van de professionele alarmopvolging door Securitas. Inhoud pakket:

 

Een alarmsysteem


Wat doen wij voor u? 

Zo Veilig doet er alles aan om uw woning zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Dankzij ons alarmsysteem - dat gemonteerd wordt door een professionele monteur - is uw woning dag en nacht beveiligd. Het systeem is eenvoudig te bedienen via het codebedieningspaneel, maar ook via onze unieke alarmapp. Bent u niet in staat om op een alarmmelding te reageren? Dan neemt Securitas het van u over. Securitas staat garant voor een effectieve en efficiënte afhandeling van al uw alarmmeldingen. Dat is wel Zo Veilig, toch?  

 

De voordelen op een rij:

Kiest u voor het pakket, inclusief alarmopvolging, dan profiteert u van vele voordelen. We zetten ze hier nog even voor u op een rijtje: 

✓ Draadloos systeem (bekijk de voordelen)

✓ Dag en nacht beschermd tegen inbraak én brand
✓ Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie
✓ Eenvoudige bediening via één centrale app
✓ Eenvoudige bediening via het codebedieningspaneel
✓ Alarmopvolging door Securitas
 

Optioneel toe te voegen:

✓ Surveillancedienst door Securitas
✓ Diverse opties tot huisautomatisering

 

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL