Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Wilt u 24/7 beveiligd zijn tegen inbraak en brand, live meekijken wat er zich in en rondom uw woning afspeelt en/of profiteren van diverse smarthome opties om uw wooncomfort te vergroten? Zo Veilig maakt het mogelijk voor iedereen. Kies voor één van onze beveiligingsoplossingen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure Start offerte

De voordelen van ons alarmsysteem op een rij

Draadloos
Ons systeem is draadloos waardoor u geen bedrading hoeft weg te werken en het systeem gemakkelijk te monteren is. 
   

Betrouwbaar
Valt de stroom uit of heeft u problemen met de telefoonlijn of het internet? Ook dan behoudt het systeem zijn uitstekende werking.  

 
Zorgeloze installatie
Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat het systeem vakkundig bij u geïnstalleerd wordt zodat u hier geen omkijken naar heeft.
 
Beheer via één centrale app
Dankzij onze alarmapp heeft u altijd inzicht in de huidige situatie van uw woning en kunt u uw woning met 1 klik eenvoudig besturen.
 
    Slim in te richten
U kunt diverse mogelijkheden tot huisautomatisering toevoegen. Beheer de thermostaat op afstand, schakel de lampen in vanaf de bank en houd inzicht in uw energieverbruik.
  Professionele alarmopvolging mogelijk
Indien gewenst sluiten we het alarmsysteem voor u aan op de meldkamer van Securitas zodat u altijd verzekerd bent van een professionele alarmopvolging.
  Persoonlijke notificaties
Via de alarmapp kunt u instellen of en zo ja welke meldingen u wilt ontvangen. Ontvang bijvoorbeeld een pushbericht wanneer u bent vergeten het systeem in te schakelen.
  Geoservices
Door een gebiedsbegrenzing in te stellen kunt u slimme regels opstellen die ingaan zodra u zich in het aangegeven gebied bevindt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ons alarmsysteem is geschikt voor ieder gezin en elke gezinssituatie


Heeft u een gezin met kleine kinderen en diverse huisdieren? Of bent u zzp'er en werkt u vaak vanuit huis met alle apparatuur die u nodig heeft voor uw eigen videobedrijf? Of wellicht bent u op leeftijd en geeft het u een veilig gevoel als uw woning voorzien is van de nodige woonhuisbeveiliging? Zo Veilig biedt voor iedere situatie een geschikte oplossing. Uiteraard vertellen wij u graag wat we voor u kunnen betekenen. 


 

Brochure Start offerte

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL