Ik heb geen onderhoud gekregen, maar ben overgestapt (of ga overstappen) naar het nieuwe beveiligingssysteem, moet ik nu wel betalen?

Normaal kost het installeren van een nieuw alarmsysteem €199,00 en voor vaste klanten met een onderhoudscontract zijn de kosten €135. In plaats van het onderhoud is er bij u een nieuw systeem geïnstalleerd (of gaat dit binnenkort plaatsvinden). Om het eenvoudig te houden qua facturatie, krijgt u van ons geen factuur voor de installatie van het nieuwe basisalarmsysteem, maar verreken wij deze kosten met het te betalen bedrag voor het onderhoud. Heeft u extra componenten bij het nieuwe systeem genomen, dan krijgt u hier een aparte factuur voor. 


Uw huidige onderhoudscontract loopt door met het nieuwe SecuritasHome systeem. De jaarlijkse facturatie zal ook doorlopen zoals u gewend bent. U heeft het gehele komende jaar een storingsgarantie, maar het jaarlijkse bezoek zal volgend jaar niet plaatsvinden (daarom krijgt u €135,- korting op het nieuwe alarmsysteem). Voor het jaar daarop nemen wij t.z.t. contact met u op om een onderhoudsafspraak in te plannen.

 

Contact via mail Telefonisch contact