Instructies Oasis

Waar staat het simkaartnummer vermeld?

 

U kunt het simkaartnummer terugvinden op het installatierapport dat aan u is gegeven op de dag dat het alarmsysteem bij u is geïnstalleerd. Mocht u dit rapport niet meer in uw bezit hebben, dan kunt u ook op de simkaart kijken die in uw centrale zit. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. Het enige gereedschap wat u hiervoor nodig heeft is een schroevendraaier. Het simkaartnummer bestaat uit 20cijfers.

 

o   Stap 1:

Loop naar het codebedieningspaneel van uw alarmsysteem. We moeten ervoor zorgen dat het alarmsysteem in de teststand komt te staan om te voorkomen dat het systeem een sabotagemelding geeft naar de meldkamer.

 

o   Stap 2:

Toets op het codebedieningspaneel de volgende toetsen na elkaar in: #*03973 Op het display verschijnt er nu de servicestand. Ziet u dit niet staan toets dan op het codebedienpaneel de volgende toetsen na elkaar in #*02631. Dit betekent dat het alarmsysteem in de teststand staat.

 

o   Stap 3:

Loop nu naar de centrale. De centrale zit meestal in uw

meterkast. Haal de stekker die aan uw centrale verbonden is uit het stopcontact

 

o   Stap 4:

Open de kap van de centrale met behulp van uw schroevendraaier (1 schroef) en haal de accu eruit. De accu is een rechthoekige batterij van +/- 10 cm.

 

o   Stap 5:

Rechtsboven in de centrale ziet u de simkaart zitten. De simkaart is een wit plastic kaartje van ongeveer 2 cm. De behuizing van de simkaart kunt u naar beneden schuiven alvorens de simkaart eruit te halen.

 

o   Stap 6:

Op de achterkant van de simkaart bevindt zich het simkaartnummer. Wij willen u vragen dit nummer te noteren. Het simkaartnummer bestaat uit 20 cijfers.

 

o   Stap 7:

We gaan de simkaart nu weer terug in het systeem plaatsen. Doe de simkaart terug in de behuizing (let goed op dat de kaart er correct in zit) en schuif de behuizing weer omhoog.

 

o   Stap 8:

Vervolgens plaatst u de accu terug op zijn plek en kunt u de kap van de centrale sluiten met de schroef. Stop de stekker van de centrale weer terug in het stopcontact.

 

o   Stap 9:

Loop terug naar het codebedieningspaneel om het alarm uit de teststand te halen.

 

o   Stap 10:

Toets op het codebedieningspaneel het volgende achter elkaar in:

893# # # # # .

Zodra u dit gedaan heeft verdwijnt de servicestand van uw display.

 

o   Stap 11: stuur een antwoord op deze mail met het simkaartnummer erin genoteerd.

 

IK WIL TOCH GRAAG TELEFONISCHE HULP MAIL ONS UW SIMKAARTNUMMER

Contact via mail Telefonisch contact