Zo Veilig: Nieuwe naam, verbeterde service

Wij beschermen wat kostbaar is voor u. Dat doen we met gebruiksvriendelijke en betaalbare systemen die u alarmeren bij inbraak in uw woning, maar bijvoorbeeld ook bij brand of een gesprongen waterleiding.

Vanaf 8 mei 2017 heten wij Zo Veilig en om die reden stellen we ons graag opnieuw aan u voor. Met de nieuwe naam waait een frisse wind door ons bedrijf die zorgt voor enkele opvallende verbeteringen!

Beveiliging en persoonlijke bescherming
Als Zo Veilig beschermen wij wat kostbaar is voor u. Dat doen we met gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen. Behalve veiligheid bieden we ook persoonlijke bescherming. Een melding op uw telefoon dat uw kinderen op school zijn aangekomen? Ouderen langer op zichzelf laten wonen door valdetectie en paniekknopen? Voor iedere levensfase bieden we een passende oplossing.

Verbeteringen
We hebben een compleet vernieuwd productaanbod. Ook onze klantenservice is verbeterd en door digitalisering komen er steeds meer nieuwe diensten en oplossingen om u te ontzorgen en beter van dienst te zijn.

Wat goed is, blijft
Uiteraard behoudt u de producten die u nu heeft met dezelfde serviceverlening en tarieven. We blijven in Nederland ook dé preferred partner van Securitas – wereldwijd marktleider in beveiliging en preventie. Daar zijn we trots op, want het helpt ons iedereen in Nederland een veilig en beschermd gevoel te geven.

Zo Veilig, maatwerk in veiligheid en persoonlijke bescherming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.