Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Wilt u 24/7 beveiligd zijn tegen inbraak en brand, live meekijken wat er zich in en rondom uw woning afspeelt en/of profiteren van diverse smarthome opties om uw wooncomfort te vergroten? Zo Veilig maakt het mogelijk voor iedereen. Kies voor één van onze beveiligingsoplossingen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure Start offerte

Salespartner

Salespartner bij Zo Veilig

Bij Zo Veilig geloven we in specialisme en in service. Daarbij hoort een sterk partner programma waarbij we graag bouwen aan een langdurige en vooral succesvolle samenwerking. Delen in kennis en vooral ook in successen!

 

Waar bestaat ons programma uit ?

 

Wij geloven dat in 'Doen waar je goed in bent'.  Daarom hebben we twee verschillende vormen van samenwerking bedacht.

 

Salespartners

Je bent een volwaardig Salespartner van Zo Veilig, wat betekent dat je zelf ook beveiligingssystemen kunt verkopen.  Wij trainen je op inhoudelijk, technisch en commercieel gebied. Als Salespartner kun je je huidige klanten nóg beter faciliteren; het is een uitbreiding van je bestaande dienstverlening. 

 

Voor wie is dit interessant?

Voor ondernemers die reeds werken in een dienstverlenende branche, gerelateerd aan het beveiligen en verwarmen van woningen óf het  installaren van (technische) systemen voor particulieren.  Of een ieder die van mening is dat onze Smart Home oplossingen een aanvulling zijn voor hun klanten! Wij denken graag buiten de kaders.  

 

Leadpartners

Je gelooft in de kracht van samenwerken! Daarnaast ben je druk met de dagelijkse praktijk van je eigen onderneming, welke gerelateerd is aan het beveiligen en verwarmen van woningen óf het  installaren van (technische) systemen voor particulieren. Echt tijd over voor uitbreiding van je diensten heb je niet, maar je denkt wel dat je online, dus via je eigen site, interesse kunt opwekken en leads kunt genereren voor onze Smart Home systemen. 

Wij leveren mooie banners, een duidelijke handleiding en technische ondersteuning én uiteraard een mooie vergoeding per lead! 

 

Voorwaarden:

 

Salespartner

 

 

IK HEB INTERESSE! 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL