Meer dan 10% van de Nederlanders ‘slim’ beveiligd!

Bijna 800.000 Nederlandse huishoudens (11 procent) hebben slimme apparaten voor beveiliging en veiligheid in huis. Dit concludeert installatie.nl op basis van de Smart Home Monitor 2017, een onderzoek van Multiscope onder 5.500 Nederlanders.

Volgens de Smart Home Monitor zijn vooral slimme beveiligingscamera’s populair, maar de grootste groeipotentie hebben slimme rook-, CO- en CO2-melders. Zo Veilig biedt beveiliging van woningen als dienstverlening aan. Bijna zes op de tien deelnemers aan het onderzoek is van mening dat deze slimme apparaten zorgen voor extra veiligheid. Ze waarderen het vooral dat ze er op afstand meer controle mee krijgen over wat er in huis gebeurt. Drie op de tien kiezen voor de apparaten vanwege het gemak en comfort.

Interesse stijgt
De interesse van consumenten in slimme apparaten voor beveiliging en veiligheid stijgt, aldus Multiscope. Vorig jaar was al één op de tien consumenten geïnteresseerd in slimme rook-, CO- en CO2-melders. Tegenwoordig is dat 15 procent, wat neerkomt op 1,2 miljoen huishoudens.

Bent u ook geïnteresseerd in slimme beveiligingsoplossingen voor uw huis, kijk dan snel op onze pagina met beveiligingoplossingen.

 

Bron: www.beveiligingnieuws.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.