Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Bescherm uw bezittingen
met onze beveiligingscamera's

24 uur per dag en 7 dagen per week meekijken wat er zich in en rondom uw woning afspeelt? Het kan met behulp van onze videocamera’s via de Zo Veilig alarmapp. Bovendien ontvangt u - indien gewenst - direct een pushbericht op uw telefoon of tablet zodra er beweging gedetecteerd wordt door de camera('s). U bepaalt zelf waar wij de camera('s) plaatsen, wanneer er beelden worden opgenomen en welke beelden u terugkijkt. Allemaal eenvoudig en snel via de app.
 

Uw data en beelden zijn te allen tijde veilig bij ons

Een beveiligingscamera kopen kan overal. Waarom zou u toch voor Zo Veilig kiezen? Dat is simpel. Wij verzekeren u dat hackers geen schijn van kans maken. Dit kunnen wij garanderen doordat wij gebruikmaken van de innovatieve producten van Alarm.com die voorzien zijn van de nieuwste en veiligste software. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u garanderen dat uw data en beelden bij ons veilig zijn.

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

  De voordelen
               
      24/7 meekijken wat er in en rondom uw woning gebeurt
  Draadloze camera's
  Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie
  Eenvoudige bediening via één centrale app
     
  Optioneel 
     
  Te combineren met ons alarmsysteem

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

Wist u dat...

...er ruim 65.000 woninginbraken per jaar plaatsvinden? 95% van deze woninginbraken kan voorkomen worden door goede woonhuisbeveiliging.

... er iedere dag 13 woningbranden plaatsvinden? Door goede branddetectie - die wij leveren bij ons alarmsysteem - is de kans aanzienlijk groter dat de schade beperkt blijft.

...smarthome oplossingen flink aan populariteit winnen? 3 op de 10 Nederlanders hebben apparaten in huis om hun woning slimmer en daardoor comfortabeler te maken. Dat komt neer op 1.2 miljoen huishoudens.

Ik wil gratis advies!

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL